Hackade konton i Office 365 kan bli ett av de största säkerhetshoten i molnet

Vectra utvecklar resonemanget och menar att det finns några vanliga huvudingredienser som är relaterade till cyberattacker och Office 365. Cyberkriminella använder flera vanliga tekniker för att få access till användares Office 365-konton. Dessa tillvägagångssätt kan inkludera någon - eller en kombination - av följande metoder:

  • Kriminella söker igenom epost, chatthistorik och filer efter lösenord och intressant information.
  • Kriminella ändrar inställningar och sätter upp regler för att vidarebefordra epost så att de får en stadig ström av epost att scanna och övervaka så att de kan få tag i känslig information.
  • Kriminella utnyttjar kommunikationskanaler som normalt är pålitliga och skickar epost från tex VD:n för att lura anställda, kunder och partners till företaget.
  • Kriminella planterar malware och elaka koder i dokument som många användare litar på och använder frekvent.
  • Kriminella stjäl och/eller krypterar filer och information och begär betalning för att återställa informationen. Dvs ransomware.

Se vad som händer i "ditt" moln så du kan stoppa intrång

I takt med att cyberkriminaliteten ökar och metoderna för dataintrång blir alltmer sofistikerade behöver organisationer använda allt smartare metoder för att upptäcka hot och snabbare åtgärda problemet.

Vectra Cognito är en NDR-plattform (Network Detection & Response) som med hjälp av smart teknologi hjälper organisationer att upptäcka dolda angripare och intrångsförsök.

Vectra Cognito är den enda AI-drivna NDR-plattformen som identifierar attackbeteendet i din publika, privata och hybrida molnmiljö. DESSUTOM scannas datacenter, nätverket, IoT-enheter för att skydda företaget från intrång.

Är du redo att ta kontroll över Office 365-säkerheten? Vectra säkerställer en säker distribution av Office 365!

Vill du veta mer?
Kontakta Infinigate så berättar vi mer!

Vectra the movie
250+ miljoner människor använder Microsoft Office 365 varje dag. Vectra hjälper företag ta kontroll över säkerheten i Office 365.
Hur? Och vad som gör VECTRA unika ser du i denna film.

Se film

Vectras E-book
97% har utökat sin användning av Microsoft Office 365 som ett resultat av pandemin och 4/5 anser att företagets säkerhetsrisk ökat sen dess. Ladda ner Vectras E-book för att ta del av statistik och info om hur du skyddar dig i Office 365.

Läs mer