Sophos gör det möjligt för dig som partner att sälja säkerhet som tjänst!

Som Sophos MSP partner har du möjlighet att agera IT-avdelning för dina kunder samt växa din affär genom att utveckla dina säkerhetstjänster med ytterligare funktioner som skapar en säker IT miljö. Sophos MSP är ett tillägg till Sophos Central vilket innebär att du endast använder ett verktyg för att installera, managera och rapportera dina kunder. Alla Sophos säkerhetslösningar går att köpa som tjänst!

Webinar!

Intresserad av att veta mer?

Säkerhet som tjänst blir allt mer vanligt och Sophos har vunnit priser för deras flexibla och smarta MSP program. Vill du veta mer om Sophos MSP program så har du möjlighet att delta på deras introduktions webinar den 25 november. Anmäl dig och läs mer här


Befintlig Sophos MSP-kund?

Få all information du behöver för att bli en framgångsrik Sophos MSP Partner genom att delta på Sophos MSP webinarserie som är live varje månad. Här får du ta del de senaste uppdateringarna, tips, tricks och aktuella erbjudanden. Anmäl dig här

Är du intresserad av att bli Sophos MSP partner?

Vill du veta mer om Sophos MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Sophos säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Sophos MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

Kontakta Infinigate

Sophos senaste utmärkelser

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör för Sophos och vårt fokus är IT-säkerhet. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär.

För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd.

Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!