Tack alla som deltog på Infinigate IT-DATE

När Infinigate IT-DATE gick av stapeln i Stockholm var ljudvolymen hög och stämningen på topp. IT-säkerhetsdialogerna vår många och intressanta.

Eventet inleddes med en säkerhetsspaning av Johan Norén, affärsutvecklare hos Infinigate. Han sammanfattade spaningen med att konstatera att det under de senaste åren varit väldigt stort fokus på ny teknologi, AI och machine learning. Vilka konsekvenser får det när vi släpper IT-säkerheten till artificell intelligens? Vem kan vi lita på? Människan som kan manipuleras av känslor eller maskinen som kan manipuleras av data och cyberkriminalitet?  

Rådet inför framtiden "never trust - always verify". För människa och maskin tillsammans är mer trovärdiga än om de utvärderas individuellt.

Därefter drog speed datingen igång med snabba presentationer av några av Infinigates leverantörer. På plats denna dag var Check Point, Clavister, RSA, Sophos, Trend Micro, Yubico. I mässan träffade man även Carbon Black, Entrust och Vectra.

Temat för dagen och kvällen var Oktoberfest.

Tack till dig som deltog och bidrog till hög volym och bra stämning och intressanta dialoger!

Mer information

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se