Res med till RSAC i San Francisco 22-27 februari 2020

Den 24-28 februari 2020 äger världens största IT-säkerhetskonferens rum i San Francisco. Temat är "Human Elements". Vi ser fram emot intressanta föreläsningar och dialoger som belyser hur organisationer ska arbeta med en av de största säkerhetsriskerna "den mänskliga faktorn".

Infinigate är på plats och anordnar aktiviteter för nordiska gäster så att vi får möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter och utmaningar.

Infinigate reser till San Francisco 22-27 februari. Åk du med!

FÖLJ MED INFINIGATE till RSA Conference. Vi får se bättre lösningar, brainstorma om nya metoder att få man and machine tilllsammans att arbeta för en säkrare och (kanske) bättre värld.

Mer information

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se