Julen närmar sig och vi finns här för dig

Infinigate vill rikta ett stort TACK för fint samarbete under 2020. Året då inget blev som det skulle, världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Istället för skickade julklappar blir årets julklapp en gåva till Rädda Barnen. Julen är barnens högtid. Därför satsar vi lite extra på dem! Infinigate finns här för er! Även i juletider.

Julen är barnens högtid. Därför satsar vi lite extra på dem! Istället för skickade julklappar blir årets julklapp en gåva till Rädda Barnen.

Tillsammans kan vi göra skillnad – så att barnen får den framtid de har rätt till. Vi kan se till att fler barn får möjlighet att gå i skolan. Vi kan ge barn en hälsosam start i livet. Och vi kan skydda de allra mest utsatta mot våld och övergrepp.

TACK för gott samarbete under 2020!

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se