Infinigate skickar extra omtanke till dig på Alla hjärtans dag <3 <3 <3

Det har snart gått ett år sedan vi fått ses som "vanligt" på event, utbildningar och möten. Även om vi - tack och lov - setts ändå på gotowebinar, zoom eller någon annan digital plattform så saknar vi att ses på riktigt för att smida planer, dela erfarenheter, ha kul tillsammans och öka kunskapen kring IT-säkerhet.

Vet du att att....

...Vi saknar att ses!

Nu när alla hjärtans dag är i faggorna passar Infinigate på att skicka extra mycket omtanke till alla er därute. Vissa av er har det tufft, andra har det gött. Några har det lite mitt-emellan.

Vi tänker på dig. Vi hoppas att du mår bra. Vi längtar tills vi ses igen!

Du har väl en handsprit i fickan? Vi skickar gärna hem en till dig!
Meddela din adress så skickar vi en HAAN hand sanitizer.

Varma hälsningar från INFINIGATE

 

 

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se