Infinigate önskar Glad Påsk och ger några filmtips...

Infinigate tipsar: 4 dokumentärer om cybersäkerhet för dig som saknar släktmiddagar i påsk...

Kanske firar du en påsk med extra mycket gott i påskägget? Kanske saknar du den sedvanliga släktmiddagen? Kanske vill du ha lite intressanta TV-tips? Du har hamnat rätt!

Filmtipsen andas såklart cybersäkerhet. IT-säkerhet är trots allt Infinigates passion! Vi hjälper återförsäljare att utveckla sitt erbjudande. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate.

Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! Det är, som sagt, vår passion.

Glad Påsk!

Vidare till tipsen

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se